Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Language

ideal0182-529733
idealdin-zon 17:00-22:30, maandag gesloten behalve feestdagen
  • Nederlands
  • Engels

Over Ons

New Tandoor Indian Restaurant is al meer dan 25 jaar een begrip in Gouda. Dit traditionele Indiase restaurant vindt u in het hart van de historische binnenstad van Gouda. New Tandoor Indian Restaurant staat bekend om zijn gastvrije bediening en authentieke, traditionele Indiase gerechten zoals fijne curries, tandoori-specialiteiten en vegetarische gerechten.
U kunt bij New Tandoor Indian Restaurant ook terecht voor bedrijfs-diners, bruiloften en recepties. Het restaurant biedt de mogelijkheid om groepen tot wel 70 mensen te ontvangen.

Bij New Tandoor Gouda bent u verzekerd van gezellig genieten onder het genot van authentieke, traditionele Indiase gerechten in een prettige ambiance. Het restaurant is in de zomer van 2015 geheel gerenoveerd om u zo goed mogelijk van dienst te blijven, nu en in de toekomst. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Wij zijn gespecialiseerd in gerechten en brood die worden gekookt in de traditionele klei oven of ‘Tandoor’, in de traditionele Indiase stijl. Onze koks zijn experts in het beoordelen van de hitte van de Tandoor en de tijd die nodig is voor elk gerecht om perfect te kunnen worden gekookt. In de New Tandoor, nodigen wij u uit weg te zinken in de sensatie van exotisch Indiaas dineren.